FAQ

Du er altid velkommen til at ringe eller maile til os, og kig også gerne på vores video guides
Se priser for WebTV, podcast og lyd på Features siden

Se priser for livestream på livestream siden

Se priser for at sælge indhold på salgs siden

Alle kan lave webtv og podcaste. Det eneste du behøver er et video kamera, eller en lydoptager samt en computer, og så er du i gang.
Som kunde hos Provector skal man kun tænke på at producere lyd og eller video. Se mere om hvad der er inkluderet i Provector på Features siden

Se også nogle af Provectors kunder på Cases siden

Podcast er et medie, som har vundet udbredelse siden 2004. Det er en sammenskrivning af iPod og broadcast, idet det blev muligt at hente lydfiler og senere videofiler automatisk ned til sin computer og tage dem med sig på sin iPod.
At podcaste er at publicere lyd eller videofiler og syndikere filerne ved hjælp af et RSS-feed, som lyttere og seere kan abonnere på og automatisk få episoderne overført til deres harddisk. Lydfiler kan også afspilles via Flash, og man har mulighed for at indsætte et foto eller en grafik, som kan ses i playeren, mens lydfilen afspilles.
Ja, for de kunder der har en WEB TV portal er der integration til facebook, twitter, og flere. Ved facebook deling afspilles video´en direkte i facebook.
Med Provector kan man podcaste lyd eller video eller begge dele på skift.
MP3, da kun MP3 kan afspilles af stortset alle medieafspillere, og afspilles i flash playeren
Det er muligt at uploade stortset alle videoformater via Provector, eksempelvis .m4v .avi .mov .mp4 .wmv .3gp .mpeg .mpg .flv .vob .ogg .rm .mod .mp3 .mts .f4v.
Alle de episoder, som er uploadet via Provector, kan ændres og rettes, og den tekst, som skrives i forbindelse med episoderne, kan ligeledes rettes ligeså mange gange, man ønsker. En episode kan helt fjernes, hvis det ønskes. De ændringer, man foretager i administrationsdelen, træder øjeblikkeligt igennem i modulet, WebTV portalen og i Podcast-feedet.
Ja, det gøres ved at ændre publiceringsdatoen for de episoder, som man ønsker at sortere anderledes, da rækkefølgen er sorteret efter publiceringsdatoen.
Send en mail til info@provector.dk, eller giv os et kald på 3871 0407. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor
H.264 og webM formater, i flere forskellige kvaliteter